Blogeista


Tämä Blogeista -sivu koskee kaikkia ylläpitämiäni blogeja.

Blogit ovat;

KuvaPekan Kuvakulmia ja KuvaKerrontaa blogit, Luontopäiväblogi, Pekan Kirjat blogi sekä
Kuvagalleriassani oleva, että Valokuvanäyttelyt -sivuston liittyvä kuvagallerian blogi.


Blogeista

Blogit ovat osa minun valokuvaus- ja luontoharrastustani. Blogeissa kirjoitan pääasiassa lyhyitä juttuja, jotka liittyvät vuodenaikoihin, säähän, luontoon ja ympäristöön.
Lisäksi kirjoitan runoja, jotka syntyvät sen hetkisistä ajatuksista elämään ja olemiseen.
Tämän lisäksi ylläpidän Pekan Kirjat -sivuston blogia, jossa esittelen julkaisemiani kirjoja.


Bloginpitäjä


Kuvat ja tekstit 

Blogeissa olevat kuvat ja tekstit ovat omiani, jollei toisin mainita. Kuvien tai tekstien käyttö ilman lupaani on kielletty. Kuvien ja tekstien käytöstä tulee sopia bloginpitäjän kanssa.
Pääsääntöisesti valokuviin olen merkinnyt kuvaajan nimen tai nimimerkin  © -merkin jälkeen.
Mikäli julkaisen muun henkilön kuin itseni ottamia valokuvia, on minulla siihen lupa.
Näiden kuvien käyttö muussa tarkoituksessa on kielletty.
Lisäksi blogeissa esiintyy erilaisia niin sanottuja bannereita, joista useammat liittyvät johonkin erityiseen päivään, juhlaan tai muuhun sellaiseen. Bannereiden tarkoitus on ilmaista kyseistä tapahtumaa, juhlaa ja päivää. Nämä bannerit liittyvät yleensä tapahtumaan, joiden katson olevan esimerkiksi mahdollisia luontopäiviä, eli tapahtuman aihe luo erityisen ajatuksen viettää päivää luonnon helmassa kyseiseen aiheeseen liittyen. Bannerit ovat kulloinkin kyseessä olevan palveluntuottajan luomia. 

Tekstin sisältäessä aiheeseen liittyvää tietoa, joka on haettu verkosta tai kirjallisuudesta, lisään tekstin loppuun lähdetiedot, mistä tieto on peräisin ja päivämäärän milloin tieto on haettu. 
Tekstiin liittyen ja niin katsoessani, lisään lähdetietoihin tai lisätietoja osioon linkin tai muun tiedon, mistä aiheeseen löytyy lisätietoa, laajempaa tiedontarvetta varten kyseisessä asiassa.Sivua päivitetty 29.1.2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti